Dublin, 2019. július 18.


Ma kisétáltam a kikötőbe. Illetve a széléig, mert természetesen az óriási tengerjáró teherhajók között nem lehet csak úgy járkálni. Szeretek a folyó mentén sétálgatni, szeretem nézni a régi és új épületek kavalkádját, mindig felfedezek valami érdekeset.
A délelőtt tehát laza sétálgatással, ajándékok vásárlásával telt. A szokásos helyemen, Gerrynél ebédeltem. Ez egy hagyományos ír kávézó az iskolánk melletti kis utcában. remek konyhája van, és olcsó is. Már több mint egy hete odajárok, törzsvendégnek számítok. Mivel a szálláson csak reggelit kapok (illetve készíthetek magamnak cornflakest), ezért fontos, hogy legalább naponta egyszer meleg ételt egyek. Szeretem az ír ételeket, rengeteg zöldséget fogyasztanak.
A délutáni órákon ma is appok használatát tanultuk, gyakoroltuk.
Az Interlandon kisgyermekeknek való ingyenes játékok vannak angolul.
A Google Forms leginkább az általam gakran használt Redmentára emlékeztet, arra való, hogy feladatokat, vetélkedőket csináljunk a gyerekeknek.
Újra előkerült a már jól ismert Kahoot, illetve egy másik kvízkészítő program, a Quizlet is. Ezek nagyon jók, bár még mindig nehéz, hogy ezeket angol nyelven kell készítenem az órán.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dublin, 2019. július 14.

Dublin, 2019. július 9.

Dublin, 2019. július 17.